Ο μαχητής πολλαπλών ρόλων της Ρωσίας MiG-35 στο τελικό στάδιο των δοκιμών



Το τελευταίο μαχητικό μαχητικό αεροσκάφος Mikoyan MiG-35 generasi-4 ++ της Ρωσίας υποβάλλεται σε τελικές δοκιμές κατάστασης, Ο Διευθυντής των διευθύνσεων MiG-29M, MiG-35 και Light Multi-Purpose Frontline Aircraft Programs της MiG Aircraft Corporation (μέρος της United Ο Μουγκέγκ Μπαλογιάν δήλωσε στην TASS την Πέμπτη.

Ο αξιωματούχος της MiG πήρε συνέντευξη από την TASS με αφορμή την επέτειο της αεροβικής ομάδας Strizhi (Swift).

"Το MiG-35 βρίσκεται στο στάδιο των κοινών δοκιμών του κράτους και έχει ληφθεί ένα προκαταρκτικό πιστοποιητικό για την έναρξη της παραγωγής μιας πιλοτικής παρτίδας του αεροσκάφους. Το προσωπικό της πτήσης λατρεύει το αεροπλάνο, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση και που βοηθά ένα Υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διαδικασία λειτουργίας του αεροσκάφους και τα τακτοποιούμε αμέσως μαζί με τον πελάτη μας [το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας] », δήλωσε ο Μπαλογιάν.

Ο τελευταίος μαχητής πολλαπλών ρόλων MiG-35 γενιάς-4 ++ είναι συνέχεια του MiG-29K / KUB και του MiG-29M / M2. Το πρωτοποριακό μαχητικό αεροσκάφος μπήκε σε δοκιμές πτήσης και απέδειξε τις δυνατότητές του σε πιθανούς ξένους πελάτες τον Ιανουάριο του 2017. Οι δοκιμές εργοστασίων του μαχητή έληξαν τον Δεκέμβριο του 2017.

Το MiG-35 έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε περιοχές με έντονες ένοπλες συγκρούσεις υπό την πυκνή και πολυεπίπεδη άμυνα του εχθρού.