Ανησυχία στην Τουρκία: ''Έλληνες & Ισραηλινοί μας παρακολουθούν''Τι αναφέρουν οι Τούρκοι: 
 
''Ενώ η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και Ισραήλ έφτασε σε επικίνδυνα επίπεδα, πληροφορηθήκαμε ότι η Ελλάδα έκανε κατασκοπευτικές πτήσεις εναντίον της Τουρκίας με τα Heron, τα οποία ενοικιάστηκαν από το Ισραήλ.

''Οι εικόνες που μετέδιδε το Heron, μεταφέρθηκαν στην τακτική έδρα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.''  

'Η Ελλάδα και το ισραηλινό καθεστώς, έχουν ενωθεί κατά της Τουρκίας σε διεθνείς οργανισμούς, ενώ έχουν δημιουργήσει μία ισχυρή συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο. Εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι ότι η Τουρκία πρέπει να γίνει ισχυρότερη από Ελλάδα και Ισραήλ, καθώς υπάρχει κίνδυνος.''

''Η Ελλάδα και το Ισραήλ προετοιμάζονται για πόλεμο εναντίον της Τουρκίας με τις ενέργειές τους στο Αιγαίο. Η Αθήνα μάλιστα ενδέχεται να λάβει και τα τρομερά SPIKE NLOS από το Ισραήλ και σημειώνεται ότι το εν λόγω σύστημα θα αναπτυχθεί στα νησιά'', αναφέρουν οι Τούρκοι.  

Το Heron όχι απλά πετάει πάνω από το Αρχιπέλαγος αλλά πλέον αναλαμβάνει πλήρεις επιχειρησιακές αποστολές και δίνει σε real time συνεχή εικόνα και δεδομένα τόσο στη Σκύρο όσο κυρίως στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, κάτι που ασφαλώς φοβίζει την Άγκυρα.


ΠΗΓΗ
Νεότερη Παλαιότερη