Ο Ερντογάν ενεργοποιεί φονικές παραστρατιωτικές ομάδεςΠληροφορίες ότι 35.000 Αφγανοί ''μπήκαν'' στη Τουρκία
Σύμφωνα με τον γνωστό ειδικό Νίκο Μιχαηλίδη και την ιστοσελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, “υπάρχει η πληροφορία ότι την τελευταία εβδομάδα μπήκαν στην Τουρκία 35.000 Αφγανοί, μόνο άνδρες...κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Ερντογάν θα τους εντάξει στις παραστρατιωτικές ομάδες που δημιούργησε.

Τα ίδια έκανε και με τους Σύριους, ενώ διάφοροι υποστηρίζουν πως είναι πιθανή μια σύγκρουση των ισλαμιστικών παραστρατιωτικών οργανώσεων του Ερντογάν με τους εναπομείναντες κεμαλιστές του στρατού και άλλων παραστρατιωτικών ομάδων.

Οι αποκαλύψεις του μαφιόζου Σ. Πεκερ καθώς και άλλες ενδείξεις συντείνουν προς αυτή την κατεύθυνση και για αυτό απαιτείται επαγρύπνηση από την χώρα μας.


Το τελευταίο διάστημα όντως έχουμε μεγάλες ροές Αφγανών προς Ιράν και Τουρκία, και είναι μαθηματικά σίγουρο ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα χρησιμοποιήσει την άλωση του Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν, για να εκβιάσει ξανά την ΕΕ.

Όπως έγινε γνωστό, έως και 1.000 Αφγανοί εισέρχονται παράνομα στην Τουρκία μέσω των ανατολικών συνόρων κάθε μέρα, καθώς δεκάδες χιλιάδες από αυτούς, αναζητούν έναν τρόπο να ξεφύγουν από την αυξανόμενη κυριαρχία των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τις τουρκικές συνοριακές αρχές, η πλειονότητα των Αφγανών υπηκόων που φθάνουν στην τουρκική επικράτεια, είναι νεαροί άνδρες ηλικίας 16 έως 25 ετών, οι οποίοι φτάνουν στην Τουρκία μετά από ένα ταξίδι διάρκειας ενός μήνα, κυρίως με τα πόδια.

Περισσότεροι από 500.000 αιτούντες άσυλο, σημαντικό μέρος των οποίων είναι Αφγανοί, εισήλθαν παράνομα στην Τουρκία μέσω των συνόρων στην επαρχία Βαν το 2020.
 
Αυτοί οι χιλιάδες Αφγανοί άνδρες νεαρής ηλικίας, είναι επίσης σίγουρο ότι θα αποτελέσουν μια “δεξαμενή” στρατολόγησης για τις ισλαμιστικές παραστρατιωτικές ομάδες του ΑΚΡ, που αρέσκεται σε αυτές τις πρακτικές με την βοήθεια της γνωστής οργάνωσης SADAT.

Ο κίνδυνος για τον Ερντογάν είναι διττός: πρώτον, στο εσωτερικό έχουμε μια τεράστια δυσαρέσκεια λόγω τεράστιας ανεργίας, πείνας, ανέχειας και δεύτερον στο εξωτερικό, ο τουρκικός στρατός θα βρεθεί πολύ σύντομα αντιμέτωπος σίγουρα με τους εμπειροπόλεμους Ταλιμπάν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Αν η τουρκική κυβέρνηση δεν χρησιμοποιήσει όλους αυτούς τους Αφγανούς για να κτυπήσει τους Ταλιμπάν (πράγμα απίθανο αφού όλοι αυτοί δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο και για αυτό έφυγαν από την χώρα τους), τότε πιθανότατα θα τους στρέψει σε Αιγαίο/Α.Μεσόγειο (Λιβύη,Συρία) με δόλιους σαφέστατα σκοπούς.

Σε αυτό το ενδεχόμενο πιθανόν να γίνουν στόχος ακόμη και τα νησιά μας με μια αθρόα εκ νέου "εισβολή" μεταναστών, μέσα στους οποίους ενδέχεται να υπάρχουν και αυτοί οι Αφγανοί.

Μιλάμε για υπαρκτά τουρκικά σχέδια για την δημιουργία ενός Χαλιφάτου, που σημαίνει ουσιαστικά αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, την ώρα που Αμερικανοί, Βρετανοί, Γερμανοί και λοιποί “βαράνε” παλαμάκια στον Τούρκο σουλτάνο που τους "χορεύει κανονικά".

Είναι σίγουρο ότι και πάλι μόνη της θα βρεθεί η Ελλάδα με το “θηρίο” που ονομάζεται ισλαμική Τουρκία, αλλά και πότε δεν ήμασταν μόνοι μας στην πανάρχαια ιστορία μας;

Ιράν και Τουρκία είναι έτοιμες να παράσχουν κάθε υποστήριξη στα δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων που είναι έτοιμοι να μετακινηθούν από Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Ιράκ,  Συρία προς την ΕΕ, και σε αυτό το ζήτημα θα πρέπει οι Βρυξέλλες να δώσουν μια αποφασιστική λύση πριν είναι αργά.