ΠΟΕΣ προς ΠΝ: Προβλήματα στο ΦΘ ΘΕΤΙΣΤην άμεση παρέμβαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού ζητά η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), με αφορμή παράπονα και ανησυχία που της μετέφερε το πλήρωμα του ΦΘ ΘΕΤΙΣ, που ήδη απέπλευσε από το ΝΣ, καθώς στο υπόφραγμα το πλοίου το κλιματιστικό είναι εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ξεπερνά τους 40 βαθμούς κελσίου και η αμτόσφαιρα να καθίσταται αποπνικτική με κίνδυνο για το πλήρωμα, που ανάμεσά τους υπάρχουν και άτομα με άσθμα.

Διαβάστε το έγγραφο της Π.Ο.Ε.Σ.:

ΠΡΟΣ : Αρ. πρωτ. 981 Πίνακας αποδεκτών Αθήνα, 19 Ιουλίου 2021

ΚΟΙΝ :

ΘΕΜΑ : Προβλήματα στο ΦΘ ΘΕΤΙΣ Α-307


Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Μας μεταφέρθηκαν έντονα παράπονα και έκδηλη ανησυχία από μέλη του πληρώματος του ΦΘ ΘΕΤΙΣ, το οποίο ήδη αποπλέει από το ΝΣ, ότι στο υπόφραγμα του πλοίου η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, καθόσον το κλιματιστικό είναι εκτός λειτουργίας, η θερμοκρασία υπερβαίνει τους 40 βαθμούς κελσίου ενώ το προσωπικό, μεταξύ των οποίων και άτομα με άσθμα, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τον πλου.

Παρακαλούμε για τη διερεύνηση του θέματος και εφόσον η καταγγελία είναι αληθινή για την άμεση παρέμβασή σας και τη διευθέτηση του προβλήματος.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.

Οι κ.κ. βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχο
Νεότερη Παλαιότερη