Rafale: Τα γεράκια της Πολεμικής Αεροπορίας μαθαίνουν τα νέα υπερόπλα της Ελλάδας!



Οι Ιπτάμενοι των ελληνικών στρατευμάτων εκπαιδεύονται με απίστευτο ρυθμό στη βάση των Rafale στην Γαλλία είναι γνωστό.

Μοναδικό διάλειμμα για την Πολεμική Αεροπορία ήταν η ημέρα της παράδοσης του πρώτου ελληνικού μαχητικού!

Δείτε στη φωτογραφία, που δημοσιεύει το Veteranos.gr τη θεωρητική εκπαίδευση των Ιπταμένων από τους Γάλλους Εκπαιδευτές.


Οι Έλληνες Ιπτάμενοι συνεχίζουν καθημερινά τις πτήσεις με τα μαχητικά της Βάσης, αλλά χτυπάνε και ατέλειωτες ώρες στον Εξομοιωτής πτήσης των Γαλλικών Μαχητικών, που με ρεαλισμό αποδίδει όλα τα Σενάρια Μάχης

Ταυτόχρονα συνεχίζονται από έμπειρους τεχνικούς Εκπαιδευτές η εκπαίδευση του Τεχνικού προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Mπορεί τα ΜΜΕ της Τουρκίας να μιλούν για φιάσκο της Ελλάδας με την αγορά των Rafale, όμως τα αποκαλυπτήρια των νέων υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών που θα γίνουν στην επίδειξη Athens Flying Week, που διοργανώνεται στην αεροπορική βάση της Τανάγρας θα τους διαψεύσουν πανηγυρικά.

Η επίδειξη αναμένεται να γίνει στις 4 ή 5 Σεπτεμβρίου στην Τανάγρα και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα αποκαλυπτούν τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουν τα Rafale.

Το μαχητικό από την Γαλλία, σε έκδοση Demo Rafale, θα δείξει στο κοινό που θα παρακολουθήσει την επίδειξη το εύρος των πτητικών του ικανοτήτων στους ελληνικούς ουρανούς. Η Athens Flying Week επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.