Απεγκλωβισμός 7μελής οικογένειας από στρατιωτικό ερπυστριοφόρο του ΣΞ (video)Με τη βοήθεια του στρατού πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο απεγκλωβισμός 7μελούς οικογένειας από το σπίτι της που απειλούνταν από την πυρκαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, υπήρχε ηλικιωμένο άτομο, που δεν μπορούσε να μετακινηθεί. 

Έγινε αίτημα από εθελοντές πυροσβέστες και μετά από έγκριση του ΓΕΕΘΑ, ένας προωθητής γαιών του 725 Τάγματος Μηχανικού μετέβη στην 651 Αποθήκη Βάσεως Υλικού Πολέμου και έσπασε την περίφραξη στο βόρειο τμήμα του στρατοπέδου βοηθώντας στον απεγκλωβισμό.

Δείτε το βίντεο

Σήμερα 6 Αυγούστου 2021, στις 5:30 το πρωί, κατόπιν αιτήματος των εθελοντών πυροσβεστών και μετά από έγκριση του ΓΕΕΘΑ, ένας προωθητής γαιών του 725 Τάγματος Μηχανικού (ΤΜΧ) μετέβει στην 651 Αποθήκη Βάσεως Υλικού Πολέμου (ΑΒΥΠ) και έσπασε την περίφραξη στο βόρειο τμήμα του στρατοπέδου συμβάλλοντας στον απεγκλωβισμό 7μελούς οικογένειας από την οικία της, η οποία απειλούνταν από την πυρκαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, υπήρχε ηλικιωμένο άτομο, μη δυνάμενο να μετακινηθεί.


ΠΗΓΗ