Ξεκίνησε η εισβολή - Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες περνούν ήδη τα σύνορα στον Έβρο - ΒΙΝΤΕΟ



Βίντεο-σοκ από τον Έβρο το οποίο τραβήχτηκε την Δευτέρα, δείχνει ότι η εισβολή των Αφγανών μεταναστών στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει. Στο βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί κοντά στο χωριό  Εσοχή του Ν. Ροδόπης δείχνει εκατοντάδες παράνομους μετανάστες να τρέχουν στην ελληνική γη αφού πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Επίσης σύμφωνα με καταγγελίες χρηστών του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες οι ροές είναι αυξημένες.

Προφανώς, το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς είναι οι «προνοήσαντες» Αφγανοί που έφυγαν από το Αφγανιστάν πριν λίγες βδομάδες , όταν άρχισαν να βλέπουν πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά και πως επίκειται η επικράτηση των Ταλιμπάν.

Τη στιγμή που μιλάμε εκατομμύρια Αφγανοί εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν με κάθε μέσο, ενώ μόνο στο Ιράν βρίσκονται, σύμφωνα με το Politico, 3 εκατομμύρια Αφγανοί μετανάστες που περιμένουν να περάσουν στην Τουρκία κι από εκεί στην Ελλάδα. 

Ταυτόχρονα από ώρα σε ώρα αναμένεται και η πτώση της Καμπούλ των 4,5 εκατομμυριών κατοίκων, στην πλειονότητα τους φίλα προσκείμενους στους Αμερικανούς, κάτι που θα δημιουργήσει επιπλέον μεταναστευτικές ροές, αφού οι Ταλιμπάν δεν πρόκειται να τους εμποδίσουν να εγκαταλείψουν τη χώρα.  

Ο ΟΗΕ, μάλιστα κάλεσε όλα τα κράτη να ανοίξουν τα σύνορά τους για να περάσουν οι Αφγανοί μετανάστες, οι οποίοι φυσικά κατευθύνονται στην Ελλάδα. 

Αυτοί που βλέπετε στο βίντεο, είναι οι «σταγόνες» πριν την μπόρα, για την οποία το ελληνικό κράτος δείχνει να είναι εντελώς απροετοίμαστο, ενώ η κυβέρνηση κοιμάται και δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει ουσιαστικά το τέλος της Ελλάδας, αφού δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος της απειλής! 

Διότι σε περίπτωση που 3 εκατομμύρια Αφγανοί βρεθούν στην Ελλάδα, θα μιλάμε για το τέλος της χώρας όπως τη γνωρίζουμε, καθώς οι Ευρωπαίοι δεν δείχνουν καμία διάθεση δεχθούν ούτε έναν στις χώρες τους, πέρα από πολύ συγκεκριμένους συνεργάτες τους. 

Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες, ας ελπίσουμε έστω και την ύστατη ώρα να αποτραπεί μία εθνική καταστροφή!