Σε σοκ οι Τούρκοι: ''Γαλλία & ΗΠΑ προμηθεύουν με όπλα τους Κούρδους''Στα ''κάγκελα'' είναι οι Τούρκοι, καθώς βρήκαν με τι όπλα πολεμούν οι Κούρδοι. 

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ''η οργάνωση PKK επιτέθηκε στις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας στη Συρία, στο βόρειο Ιράκ και την Τουρκία με αντιαρματικούς πυραύλους AT-4 αμερικανικής κατασκευής και με τα γαλλογερμανικής παραγωγής MILAN.

Διαπιστώθηκε ότι περισσότερα από 40 αντιαρματικά πυρομαχικά AT-4 και MILAN χρησιμοποιήθηκαν από την οργάνωση σε επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας.

Αυτά τα όπλα κατασχέθηκαν μετά τις επιχειρήσεις εναντίον του ΡΚΚ, φωτογραφήθηκαν ένα προς ένα και σημειώθηκαν οι σειριακοί αριθμοί τους. Οι σειριακοί αριθμοί των όπλων διαβάζονται με σαφήνεια στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν. Το ερώτημα είναι πώς τέτοιου είδους όπλα που παράχθηκαν από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ κατέληξαν στα χέρια μιας ''τρομοκρατικής'' οργάνωσης'', αναφέρουν οι Τούρκοι.

Τα αντιαρματικά πυρομαχικά που κατασχέθηκαν από τις επιθέσεις στις δυνάμεις ασφαλείας έχουν ως εξής:


Αντιαρματικός πύραυλος MILAN στην περιοχή Bestler Dereler
4 αντιαρματικές ρουκέτες AT-4 εκτοξεύθηκαν στην ύπαιθρο της Dayla, στην περιοχή Hakurk στο βόρειο Ιράκ
Ένας αντιαρματικός πύραυλος AT-4 εκτοξεύτηκε στην ύπαιθρο της Dayla, στην περιοχή Hakurk στο βόρειο Ιράκ
Ένας αντιαρματικός πύραυλος AT-4 εκτοξεύτηκε στην ύπαιθρο της Dayla, στην περιοχή Hakurk στο βόρειο Ιράκ
Αντιαρματικός πύραυλος AT-4 βρέθηκε στο καταφύγιο όπου βρίσκονται ''τρομοκράτες'' του PKK στην περιοχή Bestler Dereler Gaşinor Tepe στο Şırnak 
4 αντιαρματικές ρουκέτες AT-4 κατασχέθηκαν κατά των ''τρομοκρατών'' που επιχείρησαν να διεισδύσουν στην Τουρκία από το βόρειο Ιράκ στις 26 Οκτωβρίου 2019
Ένας αντιαρματικός πύραυλος AT-4 κατασχέθηκε κατά την έρευνα στο Rash Creek στο βόρειο Ιράκ
Μάλλον οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται, ότι ΗΠΑ και Γαλλία δεν θα αφήσουν στο έλος του Θεού τους Κούρδους!