Έβρος: Στέλνουν εκτάκτως ειδικά εμπόδια με φορτηγά του Ελληνικού Στρατού



Ο Έβρος είναι σε επιφυλακή, καθώς τα νέα που έρχονται δεν είναι καθόλου ευχάριστα και προετοιμάζονται για έκρηξη μεταναστευτικών ροών.

Σε ετοιμότητα είναι ο Έβρος, καθώς οι πληροφορίες που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι καθόλου ευχάριστα, μετά την επέλαση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και όλα όσα συμβαίνουν εκεί.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγω για προσπάθεια εργαλειοποίησης της κατάστασης στο Αφγανιστάν από την Τουρκία, η οποία σκοπεύει να στείλει τους μετανάστες προς τα ελληνικά σύνορα και την Ευρώπη.

Τα γεγονότα που συνέβησαν προ περίπου δύο χρόνων, με την έκρυθμη κατάσταση στα βορειοανατολικά σύνορα της χώρας μας, οδήγησε σε νέους σχεδιασμούς για τη θωράκιση, αλλά και τη γρήγορη επέκταση του φράκτη.

Δείγμα της υπάρχουσας κατάστασης, είναι το γεγονός πως τα φορτηγά του Ελληνικού Στρατού έχουν φορτώσει και πηγαίνουν εκτάκτως στον Έβρο ειδικά εμπόδια, προκειμένου να τοποθετηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται και να βοηθήσουν στην φύλαξη των συνόρων ενόψει των μεταναστευτικών ροών.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί και σημειώνει πως τα φορτηγά πηγαίνουν σε διάφορα τμήματα του βορείου Έβρου.


ΠΗΓΗ