Πύρινα μέτωπα: Αποφασίστηκε η περαιτέρω ενεργό συνδρομή των Ενόπλων ΔυνάμεωνΤα πύρινα μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα και η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η σύσκεψη έγινε με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Θόδωρου Λιβάνιου, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποφασίστηκε η περαιτέρω ενεργός συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πρόληψη και διαχείριση των πυρκαγιών. Ειδικότερες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν στις 12.00 από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές της Ηλείας.