Ας μην καπηλεύονται την περιπέτεια των συναδέλφων τους οι "μονιμάδες" του συνδικαλισμού!!!



Του Νικολάου Αθ. Μπλάνη Αντιστράτηγου Αστυνομίας ε.α.

1. Το συμβάν του Περάματος δεν ανέδειξε μόνο την οργανωτική και επιχειρησιακή ανεπάρκεια της ΕΛ-ΑΣ και της Άμεσης Δράσης,  αλλά και την  καπηλεία, εκ μέρους κάποιων συνδικαλιστών, της δράσης των μάχιμων συναδέλφων τους, που χύνουν το αίμα τους στο πεζοδρόμιο του καθήκοντος, όταν οι ίδιοι "χύνουν" τον ιδρώτα τους στα παραθυράκια των καναλιών με άστοχες τοποθετήσεις-δηλώσεις, που προκαλούν την κοινωνία και προσβάλλουν το Κύρος του Σώματος.

2. Οι πανηγυρισμοί για την μη προσωρινή κράτηση των κατηγορούμενων για ανθρωποκτονία  αστυνομικών συνιστούν υπερβολή και δεν εξυπηρετούν το συμφέρον τους. Η περιπέτεια αυτών θα ήταν ευχής έργον να τελειώσει με την έκδοση  Βουλεύματος,  που θα τους απαλλάσσει από τις κατηγορίες, οι οποίες μέχρι τότε εξακολουθούν να ισχύουν, ώστε  να μην οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.

3. Αυτό που απαιτείται είναι μετριοπάθεια και αυτοσυγκράτηση και όχι υπερφίαλες κραυγές, που προκαλούν αντίδραση από την άλλη μεριά (βλ. δηλώσεις συνηγόρου κ.λ.π.). Η προσπάθεια προσωπικής προβολής και ικανοποίησης  ατομικών επιδιώξεων κάποιων συνδικαλιστών μπορεί να βλάψουν την υπόθεση των κατηγορούμενων συναδέλφων τους!!! Γι' αυτό ας προσέχουν!!!