Η Ρωσία εξαπολύει ισχυρό πλήγμα στους τρομοκράτες στην Ιντλίμπ



Οι τρομοκράτες στο Idlib δέχτηκαν ισχυρό χτύπημα από τις Ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις σύμφωνα με όσα μεταδίδει το avia-pro.net.

Ισχυρή επίθεση εξαπέλυσε πριν από αρκετές ώρες ο ρωσικός στρατός εναντίον Τούρκων τρομοκρατών που κρύβονταν στο έδαφος του συγκροτήματος κτιρίων στην περιοχή του χωριού Καφράγια. Μετά από επιμελή αναγνώριση, διαπιστώθηκε ότι οι μαχητές κρύβονταν σε ένα συγκρότημα κτιρίων, το οποίο στεγάζει επίσης μια αποθήκη όπλων, ένα αρχηγείο τζιχαντιστών και μια πολύ σημαντική μεγάλη μαχητική δύναμη. Λίγα λεπτά αργότερα, οι τρομοκράτες δέχτηκαν ισχυρό πλήγμα με το οποίο κατάφεραν να εξοντώσουν αρκετές δεκάδες.

Στο βίντεο που παρουσιάζεται μπορείτε να δείτε τη στιγμή του χτυπήματος από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη. Κρίνοντας από τη δύναμη της έκρηξης, χρησιμοποιήθηκαν πυρομαχικά αυξημένης ισχύος, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την καταστροφή μεγάλης κλίμακας - ως αποτέλεσμα, με ένα μόνο χτύπημα, ήταν δυνατή η καταστροφή ενός ολόκληρου συγκροτήματος κτιρίων μαζί με τους τρομοκράτες και τα όπλα τους που βρίσκονται εκεί.