Φημολογία ότι ο Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό ή και ότι έχει πεθάνει



Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του Τούρκου προέδρου;
Τούρκος βουλευτής δημοσιοποίησε φήμες που λένε ότι  “ο Ερντογάν έχει υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο", ενώ την ίδια στιγμή πολλοί βουλευτές διαφόρων κομμάτων επιστρέφουν εσπευσμένα στην  Άγκυρα.

Πιθανόν κάτι σοβαρό να συμβαίνει, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, ή πρόκειται για εσωκομματικά παιχνίδια.


Ο Τούρκος βουλευτής του CHP Aykut Erdoğdu, ανέφερε έκτακτες πληροφορίες για την υγεία του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο βουλευτής του κεμαλικού κόμματος CHP με έδρα την Κωνσταντινούπολη, Aykut Erdoğdu, ανήρτησε πληροφορία για την υγεία του Ερντογάν στον λογαριασμό του στο Twitter.


Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο Τούρκος πρόεδρος έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο, είδηση που κυκλοφόρησε από χθες αργά το βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βουλευτής έγραψε ότι υπάρχουν ορισμένα μηνύματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν στη δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων και φωνητικών συνομιλιών WhatsApp.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ερντογαν δεν μετέβη στην σύνοδο για την κλιματική αλλαγή στην Γλασκώβη και επέστρεψε εσπευσμένα στην Τουρκία, εγείροντας ανησυχίες πάσης φύσεως για την κίνηση αυτή, ενώ βίντεο τον παρουσιάζουν σε κακή κατάσταση.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερα και δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα προς το παρόν, εκτός το γεγονός της ανάρτησης του Τούρκου βουλευτή, και την δημοσιοποίηση της είδησης σε τουρκικό ΜΜΕ.

Εδώ και καιρό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την κατάσταση της υγείας του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, να μην είναι καλή. Άλλωστε αυτό καταμαρτυρούν και διάφορα βίντεο που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει, κάνοντας έξαλλο τον σουλτάνο που θέλει να δείχνει πανίσχυρος.
 
Κατά καιρούς, φαινόταν αρκετά ''πεσμένος''. Παράλληλα με αυτό το πλάνο υπάρχουν φήμες για την υγεία του προέδρου - συμπεριλαμβανομένων ιστοριών που υποστηρίζουν ότι αντιμετώπιζε αυξανόμενη λήθη, κρίσεις αναπνευστικών προβλημάτων, σύγχυση, έμετο και εμφύτευση εσωτερικού απινιδωτή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Τούρκος πρόεδρος αύξησε τον αριθμό των γιατρών γύρω του, μείωσε τις συναντήσεις με τον Τύπο και ''ανανεώθηκε'' με παυσίπονα πριν από δημόσιες εκδηλώσεις.

Πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν, που ασκεί σχεδόν απόλυτο έλεγχο στα ΜΜΕ, δεν είναι διαθέσιμες από επίσημους διαύλους, αλλά ορισμένοι γιατροί έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στο ζήτημα. 

Όπως είναι γνωστό, ο «σουλτάνος» παλαιότερα είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο είχε μάλιστα νοσηλευτεί.Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το ζήτημα με την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Τουρκίας, έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τα μέσα ενημέρωσης τόσο στην γείτονα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.
 
Φυσικά δεν μπορεί να αποδειχθεί κάτι για όλα όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα, όμως ο Ερντογάν αυτή την στιγμή αποτελεί persona non grata για την Δύση.


ΠΗΓΗ