Ατύχημα με τραυματίες και νεκρό στον Ηλεκτρικό



Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε ένα όχημα που καθάριζε τις γραμμές του Ηλεκτρικού και έναν συρμό κενό επιβατών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (16/11).

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να υπάρξουν επτά τραυματίες, ενώ τραγική κατάληξη είχε ο εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ πού είχε τραυματιστεί βαρύτατα καθώς πέθανε.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η σύγκρουση του οχήματος που καθάριζε τις γραμμές του ΗΣΑΠ με συρμό του Ηλεκτρικού τα ξημερώματα της Τρίτης καθώς όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο Έλληνας εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ που είχε μεταφερθεί βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» κατέληξε λίγη ώρα αργοτερα.

Ο άτυχος εργάτης επέβαινε στο όχημα της αυστριακής εταιρείας μαζί με άλλα τέσσερα άτομα όταν αυτό άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτα τα ξημερώματα της Τρίτης αναπτύσσοντας ταχύτητα έως και 60χλμ. σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ, Νίκο Χαιρέτα.

Σύμφωνα με τον κ. Χαιρέτα ο άτυχος εργαζόμενος ήταν 41 ετών. «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά. Είμαστε συντετριμμένοι» είπε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Χαιρέτας για τον άτυχο εργαζόμενο.

Το περιστατικό, σημειώθηκε 100 μετρά από το σταθμό του Αγίου Νικολάου.

Λόγω της σύγκρουσης, αυτή την ώρα πραγματοποιούνται δρομολόγια μόνο στο κομμάτι του ΗΣΑΠ, Πειραιάς – Ομόνοια.