Μυστήριο με ρωσικό αποβατικό που πάει στη Συρία φορτωμένο με αυτοκίνητα Toyota



Τι θα κάνουν με τα αυτοκίνητα Toyota οι Ρώσοι;

Μυστήριο με το ρωσικό αποβατικό πλοίο Orsk που πάει στη Συρία φορτωμένο μόνο με αυτοκίνητα Toyota.

Το ρωσικό αποβατικό Orsk φαίνεται να κινείται προς τη Συρία, γεμάτο μόνο με αυτοκίνητα… Toyota.

Το Orsk ανήκει στον ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας και εθεάθη να κατευθύνεται προς τις συριακές ακτές, γράφει το πρακτορείο Avia.pro.

Στο πλοίο φωτογραφήθηκαν μόνο αυτοκίνητα Toyota.

Σημειώνεται πως ο συριακός στρατός εγκαθιστά συχνά αντιαεροπορικά όπλα και αντιαρματικά πυραυλικά συστήματα στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που είναι φημισμένα για την αντοχή τους.

Πάντως δεν αποκλείεται η πιθανότητα τα οχήματα να προορίζονται κυρίως για τον ρωσικό στρατό.

Αναμένεται ότι το αποβατικό πλοίο Orsk θα φτάσει στη Συρία στις 23 Νοεμβρίου.

Την ίδια ώρα το πρακτορείο Avia.pro αποκαλύπτει την κακή ψυχολογία που επικρατεί στους κόλπους του τουρκικού στρατού στην Συρία.

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την πολιτική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Συρία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ρώσους, οι αξιωματικοί του τουρκικού στρατού δεν εκτελούν τις εντολές της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας.

Οι αξιωματικοί βλέπουν πως η πολιτική της Τουρκίας στην περιοχή δεν οδηγεί πουθενά, ενώ οι Ρώσοι κάνουν λόγο ακόμα και για εκδήλωση πραξικοπήματος κατά του Τούρκου προέδρου.

Oι Ρώσοι σημειώνουν επίσης πως οι τουρκικές δυνάμεις στην Συρία έχουν πάψει να εκτελούν οποιαδήποτε αποστολή, φοβούμενες για την αντίδραση των Ρώσων.

Λέγεται πως οι Τούρκοι έχουν ενημερώσει τους φιλότουρκους μαχητές της περιοχής δράσης του να μην πλησιάζουν τις τουρκικές θέσεις, αφού φοβούνται πλήγμα των Ρώσων.