Ρωσία: Πάνω από 40 ξένα κατασκοπευτικά αεροπλάνα και drones κοντά στα σύνορα μέσα στην εβδομάδαΡωσικά ραντάρ εντόπισαν πάνω από 40 ξένα αεροσκάφη που πραγματοποίησαν αεροπορικές αναγνωρίσεις κοντά στα κρατικά σύνορα της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε τη Δευτέρα η εφημερίδα Krasnaya Zvezda του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Τα γραφήματα της εφημερίδας δείχνουν ότι 34 ξένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη και οκτώ drones πραγματοποίησαν αεροπορικές αναγνωρίσεις κατά μήκος των κρατικών συνόρων της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα. Όλες οι πτήσεις με ξένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη παρακολουθούνταν από ρωσικούς σταθμούς ραντάρ.

Μαχητικά αεροσκάφη των δυνάμεων συναγερμού ταχείας αντίδρασης της αεροπορικής άμυνας της Ρωσίας ενεπλάκηκαν τρεις φορές την περασμένη εβδομάδα για να αποτρέψουν ξένα αεροσκάφη από το να παραβιάσουν τα ρωσικά κρατικά σύνορα

Δεν έγινε επιτρεπτή καμία παραβίαση των ρωσικών κρατικών συνόρων, ανέφερε η εφημερίδα.

Επίσης, μαχητικά αναχαίτισης MiG-31 μεγάλου ύψους και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού BTR-82AM παραδόθηκαν στα ρωσικά στρατεύματα την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο του σχεδίου αμυντικών προμηθειών, ανέφερε η εφημερίδα.

tass.com
loading...