Ξετρελάθηκαν οι μπόμπιρες του 8ου Νηπιαγωγείου Λάρισας απο τα δώρα του ΣΟΕΔ



Με μεγάλη μας χαρά επισκεφθήκαμε ως αντιπροσωπεία του ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΣΟΕΔ) το 8ο Νηπιαγωγείο Λάρισας, για να προσφέρουμε στα παιδιά παιδικά βιβλία τα οποία έχουν σχέση με τα πρώτα τους βήματα στο διαδίκτυο και την ασφάλεια που πρέπει να τους παρέχουν σε αυτόν τον τομέα οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους.

Τα βιβλία είναι μια χορηγία στο ΣΟΕΔ από τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Βασίλειου Παπακώστα, σε συνέχεια της συνεργασίας μας στον απόηχο της ημερίδας του Σεπτεμβρίου στον Βόλο στην οποία και συμμετείχε.

Είχαμε την τιμή να μιλήσουμε με την διευθύντρια του σχολείου κα. Theodora Kallas ,την οποία και ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή, να ενημερωθούμε για τη λειτουργία και τις δράσεις τους, αλλά και να νιώσουμε την χαρά των μικρών μας φίλων και την αγωνία τους για το περιεχόμενο των βιβλίων.

Στο συγκεκριμένο σχολείο διδάσκει και ένα μέλος μας η κα. Αλεξάνδρα Σταμάτη , αλλά υπάρχουν και αρκετά παιδιά Στρατιωτικών Οικογενειών που ανήκουν στο ΣΟΕΔ.

Στο τέλος αυτής στο όμορφης συνάντησης συμφωνήσαμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη νέα χρονιά πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος κυρίως ενημερωτικού χαρακτήρα, προς όφελος πάντα των μικρών παιδιών και των οικογενειών τους.