Δεν σέβεται τίποτα η Τουρκία: Έκανε απόβαση στο Αιγαίο εν μέσω Χριστουγέννων!



«Κουρελόχαρτο» το μορατόριουμ από την Τουρκία για τη μη πραγματοποίηση ασκήσεων στις εθνικές και θρησκευτικές εορτές.

Ελληνοτουρκικά: Ακόμη και οι χειρότεροι εχθροί έχουν κάποιους κώδικες σεβασμού και τιμής. Η Τουρκία όμως αποδεικνύει ότι δεν σέβεται τίποτα. Μιλώντας βεβαίως ο Ερντογάν με τέτοιο μένος για την Ελλάδα και τον Χριστιανισμό και βεβηλώνοντας την Αγιά Σοφιά την οποία μετέτρεψε σε τζαμί, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερα.

Την ώρα που υπάρχει μορατόριουμ (η συμφωνημένη προσωρινή αναστολή ενεργειών που θα επέφεραν επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ δύο πλευρών όπως πρόσωπα, κράτη κ.λπ.) ανάμεσα στις δύο χώρες για τη μη πραγματοποίηση ασκήσεων στις εθνικές και θρησκευτικές εορτές η Τουρκία προκαλεί με τον χειρότερο  δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε το Mega Channel, οι Τούρκοι πραγματοποίησαν αποβατικές ασκήσεις με τη στρατιά Αιγαίου. Δηλαδή σεβασμός μηδέν την ώρα που η χώρα μας γιορτάζει το τη μεγαλύτερη γιορτή της θρησκείας μας. Την γέννηση το θεανθρώπου, του Ιησού Χριστού.

Η Ελλάδα ποτέ δεν έχει προβεί σε κάτι ανάλογο και όταν προ μερικών η Κυβέρνηση Ερντογάν είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση με το πραξικόπημα (αν δεν τον «έφτιαξε» ο ίδιος) είχε σεβαστεί τους γείτονες και δεν προκάλεσε με κανέναν τρόπο εκείνο το διάστημα.

Από εκεί και πέρα την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς θα βρεθεί σε Ρόδο και Καστελόριζο, ενώ επιθεώρηση σε ακριτικά φυλάκια σε Έβρο και νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο κ. Φλώρος επεσήμανε ότι η Ελλάδα ενδιαφέρεται για τη σταθερότητα, την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή, ενώ τόνισε πως το επόμενο διάστημα θα βρει τις Ένοπλες Δυνάμεις ακόμα πιο ενισχυμένες.