Τα ρωσικά βομβαρδιστικά έχουν επεξεργαστεί την καταστροφή των βάσεων των ΗΠΑ στην Αλάσκα



Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά εξασκήθηκαν σε αιφνιδιαστική επίθεση στην Αλάσκα.

Η πρόσφατη πτήση ενός ζεύγους ρωσικών στρατηγικών βομβαρδιστικών που μεταφέρουν πυραύλους πάνω από το Μπάρεντς και τη Λευκή Θάλασσα ήταν μια εξαιρετικά μεγάλη έκπληξη για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως προέκυψε, εκτός από την 13ωρη πτήση, τα ρωσικά πυραυλικά αεροσκάφη εξασκούσαν πλήγματα κατά της Αλάσκας, επιπλέον, από μια πολύ ασυνήθιστη κατεύθυνση.

Όπως προκύπτει από τα υλικά που παρουσιάζονται, τα οποία, παρεμπιπτόντως, επιβεβαιώνονται από στοιχεία για την υποτιθέμενη διαδρομή πτήσης των ρωσικών Tu-160, ένα ζεύγος ρωσικών βομβαρδιστικών-πυραυλοφορέων πραγματοποίησε περίεργους ελιγμούς στην περιοχή του Φραντς.

 Αρχιπέλαγος Josef Land. Δεδομένου του γεγονότος ότι ρωσικά βομβαρδιστικά επιχειρούσαν ανατολικά του αρχιπελάγους, τα τελευταία πιθανώς εξασκούσαν πλήγματα κατά της Αλάσκας - οι πύραυλοι κρουζ Kh-160 και Kh-101 που βρίσκονται σε υπηρεσία με το Tu-102 έχουν επαρκή εμβέλεια για να χτυπήσουν οποιονδήποτε στόχο από αυτήν την περιοχή. έδαφος του αμερικανικού κράτους.

«Τα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά έσπειραν τον τρόμο κάνοντας πρόβες επιθέσεων σε αμερικανικές βάσεις στην Αλάσκα. Ένα ειδικό εφέ παρήχθη από μια μη τυπική διαδρομή πτήσης, η οποία δεν επέτρεψε τον εντοπισμό ρωσικών βομβαρδιστικών και ταυτόχρονα κατέστησε δυνατή την επίθεση στην Αλάσκα. - σημειώνει το δημοσίευμα του «Sohu».

Σύμφωνα με το ρωσικό κανάλι Telegram Operativnaya Liniya, τα ρωσικά βομβαρδιστικά επιχειρούσαν πράγματι στην περιοχή του αρχιπελάγους Franz Josef Land, αν και δεν αποκλείεται πολύ μεγαλύτερη προσέγγιση των βομβαρδιστικών στα σύνορα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με Κινέζους αναλυτές, η πτήση των ρωσικών βομβαρδιστικών ήταν μια ριζική απάντηση από τη Ρωσία προς τις Ηνωμένες Πολιτείες στις εκτροχιασμένες συνομιλίες για τις εγγυήσεις ασφαλείας.