Σε μια κλωστή! Περιστατικό μεταξύ Ελληνικής Ακτοφυλακής και Τουρκικού πλοιαρίου εντός των χωρικών μας υδάτων



Σε βίντεο που τράβηξε οργανωμένος Τούρκος “ψαράς”, έχουμε επεισόδιο ανάμεσα στην ελληνική ακτοφυλακή και τουρκικό πλοιάριο

Οργανωμένο σχέδιο αμφισβήτησης ελληνικών χωρικών υδάτων με Τούρκους δήθεν “ψαράδες” με “μεγάλη γλώσσα” και “παλικαρισμούς” , ξεκίνησε η Άγκυρα όπως όλα δείχνουν.

Σε βίντεο που τράβηξε οργανωμένος Τούρκος “ψαράς”, έχουμε επεισόδιο ανάμεσα στην ελληνική ακτοφυλακή και τουρκικό πλοιάριο. Εκεί οι Έλληνες λιμενικοί ζητούν την απομάκρυνση των Τούρκων ψαράδων αφού ευρίσκονται εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

Σε χάρτη ψηφιακό που διαθέτει το “ταπεινό” τουρκικό πλοιάριο κατανοούμε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα μεταξύ Λήμνου-Θάσου και Ίμβρου, πιθανότατα κοντά στην Θάσο εντός ελληνικών χωρικών υδάτων

Οι Έλληνες λιμενικοί κρατώντας την ψυχραιμία τους ζητούν στα αγγλικά από τον “εξαγριωμένο” Τούρκο νταή ψαρά να απομακρύνει το σκάφος του.

Εκείνος μιλώντας μόνο στα τουρκικά προκαλεί με περίσσεια αλαζονεία τους Έλληνες λιμενικούς, λέγοντας να “έρθουν κοντά και θα του δείξει αυτός”, από ότι συμπεράνουμε, ενώ αναφέρει ότι ευρίσκεται σε διεθνή ύδατα, ακολουθώντας το γνωστό τουρκικό παραμύθι στα νησιά μας.

Το περιστατικό δεν είχε περαιτέρω συνέχεια από ότι φαίνεται στο βίντεο, ενώ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτό έλαβε χώρα χθες ή σήμερα, αν και η ημερομηνία ανάρτησης του αναφέρει 03 Φεβρουαρίου 2022.


ΠΗΓΗ