ΓΕΣ: Μέριμνα για το Στρατιωτικό ΠροσωπικόΤο Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο πλαίσιο της μέριμνας υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού και της διαρκούς αναβάθμισης των υποδομών του, προέβη στις παρακάτω δράσεις:

- Κατασκευή στην Αλεξανδρούπολη 2 συγκροτημάτων κατοικιών ΣΟΕΠΟΠ, 26 διαμερισμάτων συνολικά, εκ των οποίων τα 20 του ενός υπνοδωματίου και τα 6 των δύο. Τα 26 διαμερίσματα προστίθενται σε άλλα 19 που κατασκευάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη σε προγενέστερο χρόνο.

- Παράδοση προς χρήση 10 ξενώνων, οι οποίοι προήλθαν από την πλήρη μετατροπή και ανακαίνιση του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κορίνθου. Οι νέοι ξενώνες, οι οποίοι διαθέτουν παιδότοπο και ασύρματο δίκτυο internet ταχύτητας 100 Mbps, ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες οικιστικές απαιτήσεις και παρέχουν άριστες συνθήκες διαμονής για το στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές του.

- Ανακαίνιση του Τμήματος Υγειονομικής Περιοδικής Εξέτασης Στελεχών (ΤΥΠΕΣ) του 414 ΣΝΕΝ, στο οποίο έγινε νέα χωροθέτηση με διαμόρφωση των Ιατρείων και των χώρων αναμονής, προσαρμοσμένη στις ανάγκες λειτουργίας του Τμήματος, για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των προσερχομένων Στελεχών.