Στρατηγός Τζούμης: Αν δεν έχουμε συμβιβασμό τις επόμενες ημέρες, θα δούμε άγριες εικόνες στην Ουκρανία



«Δεδομένη πρέπει να θεωρείται για την Ρωσική πλευρά η ανεξαρτησία του Ντονμπας, η αναγνώριση της Κριμαίας και η Ουδετεροποίηση της Ουκρανίας ενώ θα γίνει μια διαπραγμάτευση για το παραλιακό μέτωπο, την Οδησσό αλλά και την Μαριούπολη» εκτιμά ο Στρατηγός
 
Αν δεν έχουμε συμβιβασμό τις επόμενες ημέρες, θα δούμε άγριες εικόνες στην Ουκρανία δηλώνει ο Στρατηγός ε.α Λάμπρος Τζούμης.

Ο κος Τζούμης σημειώνει ότι υπάρχουν ενδείξεις και από τις δύο πλευρές ότι επιθυμούν έναν συμβιβασμό και μια πιθανή συνάντηση Πούτιν - Ζελένσκι θα επιβεβαιώσει αυτό τον συμβιβασμό.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται για την Ρωσική πλευρά η ανεξαρτησία του Ντονμπας, η αναγνώριση της Κριμαίας και η Ουδετεροποίηση της Ουκρανίας ενώ θα γίνει μια διαπραγμάτευση για το παραλιακό μέτωπο, την Οδησσό αλλά και την Μαριούπολη εκτιμά ο Στρατηγός.

Δεν πέτυχε το αρχικό σχέδιο της Ρωσίας αλλά δεν μπορεί να αποσύρει τα στρατεύματα χωρίς να κερδίσει κάτι ο Ρώσος Πρόεδρος και με την Δύση, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Κος τζούμης, να έχει βγάλει την ουρά της απέξω, είναι πολύ δύσκολη μια διαφορετική εξέλιξη.