Επεισόδιο διεθνούς εμβέλειας! Χτυπήθηκαν εγκαταστάσεις του Κατάρ στο Νικολάεφ



Από τον Αύγουστο του 2020, το λιμάνι της Όλμπια μεταβιβάστηκε στην εταιρεία του Κατάρ QTerminals με παραχώρηση.

Τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση σε επιχείρηση του Κατάρ στο Νικολάεφ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένα θύμα.
 
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, 10 Απριλίου, τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση στην υποδομή του Νικολάεφ. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι μετά την έκρηξη έγινε αισθητό ένα ισχυρό ωστικό κύμα και μια τεράστια λάμψη. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που τα παράθυρα των διαμερισμάτων έσπασαν και μέχρι και ταβάνια κατέρρευσαν, όπως αποδεικνύεται από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα τοπικά τηλεγραφικά κανάλια.

Το πρωί της Δευτέρας, ο κυβερνήτης της περιφέρειας Νικολάεφ, Βιτάλι Κιμ, είπε ότι το χτύπημα ήταν σε επιχείρηση από το Κατάρ στην περιοχή. Αυτό είπε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Σύμφωνα με την Kim, υπήρχαν δύο άδεια υπόστεγα. Από το χτύπημα τραυματίστηκε ένας φύλακας, τραυματίστηκε από θραύσματα γυαλιού. Δεν υπήρξαν θύματα, σύμφωνα με τον κυβερνήτη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2020, το λιμάνι της Όλμπια μεταβιβάστηκε στην εταιρεία του Κατάρ QTerminals με παραχώρηση.

Παράλληλα, οιΈνοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κατέστρεψαν ρωσική αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή Λουγκάνσκ
Στο σημείο εκδηλώθηκε φωτιά. Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της VGA του Lugansk Serhiy Gaidai στο κανάλι Telegram.


Etfw">April 11, 2022 ΠΗΓΗ