Έτοιμοι για πτήσεις οι ανθυποσμηναγοί της 93ης σειράς Ιπταμένων



Με επιτυχία ολοκλήρωσαν, χθες Παρασκευή 13 Μαΐου, την πτητική εκπαίδευση τους στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, στην αεροπορική βάση Καλαμάτας, οι ανθυποσμηναγοί της 93ης σειράς Ιπταμένων, παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχου Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Ο αρχηγός ΓΕΑ απένειμε στον ανθυποσμηναγό Χαράλαμπο Βασιλείου, αρχαιότερο Έλληνα ανθυποσμηναγό της 93ης Σειράς και πρωτεύσαντα στην πτητική εκπαίδευση, τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή του.

Στην ομιλία του προς τους αποφοιτήσαντες, ο αρχηγός ΓΕΑ τους συνεχάρη για την επιτυχή ολοκλήρωση της πτητικής τους εκπαίδευσης και τους ζήτησε να είναι άριστοι επαγγελματίες δίνοντας έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση, στην τυποποίηση, στην πειθαρχία και στην ασφάλεια.

Στην τελετή, παραβρέθηκαν ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, υποπτέραρχος Γεώργιος Βαγενάς, ο διοικητής της Σχολής Ικάρων, υποπτέραρχος Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ο διοικητής της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος σμήναρχος Κωνσταντίνος Καραβλίδης, αντιπροσωπεία αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και προσωπικό της μονάδας.