Γυρίζουν μέσα σε φέρετρα οι Τούρκοι: Χωρίς ψυχολογία οι ΤΕΔ – Στα όπλα οι Κούρδισσες – Νέο χτύπημα από τα ”Παιδιά της Φωτιάς”

Συνεχίζουν τις επιθέσεις εντός τουρκικού εδάφους τα ”Παιδιά της Φωτιάς” (Ateşin Çocukları İnisiyatifi), καθώς πριν λίγο ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων δολιοφθοράς με στόχο ένα εργοστάσιο που ανήκει στο τουρκικό καθεστώς. Επιθέσεις έγιναν σε Κωνσταντινούπολη, στη Kastamonu και στο Kırklareli.

Επισημαίνουμε ότι εντός του αστικού περιβάλλοντος και τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα χάνουν την αξία τους. Στην πολεμική τέχνη και επιστήμη κυριαρχεί το αξίωμα πως η ισχύς κάθε οπλικού συστήματος δεν είναι απόλυτη, αλλά σχετική και λαμβάνει υπόψη το γεωγραφικό περιβάλλον που θα κληθεί να χρησιμοποιηθεί.

Την ίδια στιγμή, η ανακοίνωση του HPG αναφέρει: Οι αντάρτες του HPG/YJA χτύπησαν για άλλη μία φορά τους Τούρκους: 15 εισβολείς σκοτώθηκαν και 2 τραυματίστηκαν στο Avaşîn και στο Zap

Ταυτόχρονα, μια ομάδα νεαρών γυναικών από τη Rojava, ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στις τάξεις των ανταρτών.. “Θα κάνουμε μεγάλες νίκες, θα ανατρέψουμε και θα νικήσουμε το φασιστικό τουρκικό καθεστώς.”

Η Άγκυρα για άλλη μία φορά έχει απώλειες

Σοκ και δέος επικρατεί στη Τουρκία. Οι εικόνες με τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες στην τηλεόραση και οι συνεχείς απώλειες του τουρκικού στρατού, έχουν διαλύσει την ψυχολογία του τουρκικού πληθυσμού, αλλά και του στρατού.

Mπορεί ο Ρ. Τ. Ερντογάν να θέλει να παρουσιάσει την εικόνα της ανίκητης Τουρκίας, όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.

Τα φέρετρα των νεκρών είναι τυλιγμένα με την τουρκική σημαία, όπως μπορείτε να δείτε. Αυτές οι εικόνες έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στο τουρκικό λαό.

Δείτε βίντεο και εικόνες: