Οργανωμένη προβοκάτσια των κεμαλιστών: ”Η Ελλάδα ενισχύει την αστυνόμευση σε περιοχές που ζουν «Τούρκοι» στη Δ. Θράκη-Σε επιφυλακή ο Ελληνικός στρατός”Eπιθέσεις κατά της Ελλάδας δεν έχουμε μόνο από τα Ερντογανικά ΜΜΕ, αλλά και από τα Κεμαλιστικά! – Τι αναφέρουν:

”Η Ελλάδα παίρνει μέτρα κατά των μεταναστών. Μετά τη μεταναστευτική κρίση το 2020, η Ελλάδα ανέλαβε δράση για να αποφύγει παρόμοια σενάρια φέτος. Ενώ η ελληνική αστυνομία βρισκόταν σε επιφυλακή στα τουρκικά σύνορα, η διοίκηση της Αθήνας ενέτεινε τις περιπολίες της στο Αιγαίο.

Ενώ οι εντάσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας κλιμακώνονται το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση της Αθήνας έλαβε μέτρα κατά της εισροής μεταναστών από την Τουρκία.

Η διοίκηση της Αθήνας ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή νέα σχέδια για να αποτρέψει την επανάληψη των γεγονότων που έλαβαν χώρα το 2020 στα σύνορα της Αλεξανδρούπολης.

Η ελληνική αστυνομία επικαιροποίησε τα σχέδια έκτακτης ανάγκης κατά των μεταναστών. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να αυξηθεί ο αριθμός των ένστολων αστυνομικών και των περιπόλων κατά μήκος της περιοχής της Αλεξανδρούπολης της Ελλάδας και των τουρκικών συνόρων. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ομάδες ενίσχυσης έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται κατά μήκος των συνόρων.

Αναφέρθηκε ότι θα υπάρξει ενίσχυση της αστυνομίας όπου ζουν ”Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης και ότι στην περιοχή θα σταλούν αστυνομικοί από όλη τη βόρεια Ελλάδα σε περίπτωση γενικής κρίσης. Αναφέρθηκε ότι θα σταλούν και οχήματα UAV και τύπου TOMA στην Αλεξανδρούπολη.

Άγνωστος αξιωματούχος της αστυνομίας για το θέμα είπε ότι έχουν αρχίσει να μεταφέρονται δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στην Αλεξανδρούπολη και έγιναν προτάσεις για αγορά πρόσθετων προμηθειών.

Μιλώντας για το Ανατολικό Αιγαίο, η πηγή ανακοίνωσε ότι τα στελέχη της ελληνικής ακτοφυλακής έλαβαν πληροφορίες ότι 400-500 μετανάστες θα προσπαθήσουν να περάσουν στην Ελλάδα κοντά στο Τσεσμέ στις τουρκικές ακτές τις τελευταίες ημέρες. Οι ελληνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι αναμένουν αύξηση του αριθμού των μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν στην Ιταλία μέσω Τουρκίας τους καλοκαιρινούς μήνες.

Προληπτικά, ναυλωμένο ισραηλινό drone αναμένεται να ενεργοποιηθεί στο αεροδρόμιο Τυμπακίου της Κρήτης τις επόμενες ημέρες, καθώς το λιμενικό εντείνει τις περιπολίες στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή.”

Νεότερη Παλαιότερη