Διασυρμός των Τουρκικών ΕΔ: Εγκαταλείπουν τους νεκρούς στρατιώτες τους Διοικητές των ΤΕΔ – Οι Κούρδοι αποκάλυψαν το μεγάλο μυστικό



Απίστευτος διασυρμός των Τουρκικών ΕΔ από τους Κούρδους, οι οποίοι εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Άγκυρα!

Σύμφωνα με κουρδικές πηγές: ”Η Τουρκία αφήνει τους νεκρούς στρατιώτες της να σαπίζουν σε σήραγγες, ή στα πεδία των μαχών. Ο Τούρκος διοικητής Nuri Melih Bozkurt, για τον οποίο ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ισχυρίστηκε ότι πέθανε στο “νοσοκομείο”, αποδεικνύεται ότι βρίσκεται στα χέρια Κούρδων ανταρτών.”

HPG: 12 στρατιώτες σκοτώθηκαν σε αντάρτικες ενέργειες

”Οι αντάρτες συνεχίζουν αποφασιστικά την αντίστασή τους ενάντια στην τουρκική εισβολή στο Νότιο Κουρδιστάν. Σύμφωνα με πληροφορίες του HPG, δώδεκα Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Μετίνα και ο τουρκικός στρατός συνεχίζει να χρησιμοποιεί χημικά όπλα εναντίον θέσεων ανταρτών.

Η ανακοίνωση:


Ο τουρκικός στρατός συνεχίζει να αντιμετωπίζει μαζική αντίσταση από τους αντάρτες στην εισβολή του στο Νότιο Κουρδιστάν. Το Γραφείο Τύπου του HPG ανέφερε ότι τουλάχιστον δώδεκα μέλη των δυνάμεων κατοχής σκοτώθηκαν στη Μετίνα το Σάββατο κατά τη διάρκεια ενεργειών των ανταρτών των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG) και των Στρατευμάτων Ελεύθερων Γυναικών (YJA Star), που επιχειρούν σε μικρές κινητές ομάδες.”