Έβρος: Φόβοι για νέα τουρκική προβοκάτσια - «Άφαντοι» οι 300 παράνομοι μετανάστεςTα drones της Aστυνομίας δεν τους έχουν εντοπίσει - Οι έρευνες συνεχίζονται από επίγειες δυνάμεις

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας με επίγεια μέσα αλλά και drones, για τον εντοπισμό σε συγκεκριμένη νησίδα, στο τριεθνές του Έβρου, των 300 παράτυπων μεταναστών.

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες λένε στο protothema.gr, οτι ενημερώθηκαν επισήμως απο τις τουρκικές αρχές για την ύπαρξη των 300 μεταναστών στη συγκεκριμένη νησίδα και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη αμμονησιδα του ποταμού εχει μια ιδιαιτερότητα καθώς, ενώ ανήκει σε ελληνικό έδαφος, σχεδόν εφάπτεται των τουρκικών εδαφών. Η νησίδα αυτή βρίσκεται στην περιοχή Καπετάν Αντρέεβο στο τριεθνές. 

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για τον εντοπισμό τους ενώ οι αρχές «χτενίζουν» και άλλες νησίδες μήπως οι παράνομοι μετανάστες κινήθηκαν προς αυτές.

Βέβαια, δεν αποκλείεται αυτο που εχει επισημάνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, για περίεργα παιχνίδια των Τούρκων που θυμιζει επανάληψη του σκηνικού του περασμένου Αυγούστου.

loading...