Έτοιμος να ανατιναχτώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες – Αδιανόητη δήλωσηΑπίστευτη πρόκληση από Τούρκο πολιτικό ο οποίος δήλωσε έτοιμος να κάνει τον «καμικάζι» ενάντια των Ελλήνων σε σύγκρουση με την Τουρκία.

Γνωστός για τις εθνικιστικές του απόψεις, ο δήμαρχος του Μπολού και πολιτικός του κόμματος CHP στην Τουρκία προέβει σε μία απίστευτη δήλωση.

Ο Τανζού Οζτζάν φρόντισε να προκαλέσει ντόρο γύρω από τις δηλώσεις φανατισμού του στις οποίες αναφέρει ότι ο αν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι έτοιμος (σ.σ. για σύγκρουση με την Ελλάδα) «είμαι και εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι και να ανατιναχτώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες».

Όλα αυτά την ώρα που οι πολεμοχαρείς δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού κατά της Ελλάδας έχουν κάνει ζημιά στη χώρα του με τους Αμερικανούς να μη βλέπουν με καλό μάτι τις προθέσεις του εν μέσω διαπραγματεύσεων για την απόκτηση F-16.

Στη συνέχεια στη δήλωση του ο Τούρκος πολιτικός ανέφερε ότι ο Ερντογάν δεν έχει βγάλει «άχνα» 20 χρόνια στην εξουσία αλλά τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές παίζει λίγο με τον εθνικισμό.

Μάλιστα προκαλεί λέγοντας ότι οι Έλληνες και ο Έλληνας πρωθυπουργός ήρθαν το 2017 στο «Τουρκικό νησί» στο Αγαθονήσι και ο Τούρκος πρόεδρος δεν έκανε κάτι για αυτό.

«Τώρα τους λες ότι θα πας μια νύχτα ξαφνικά, μα αυτοί ήρθαν μέρα», συνέχισε ακάθεκτος. Τέλος έκλεισε τις προκλήσεις του κατονομάζοντας τον εαυτό του ως εθνικιστή και λέγοντας:

«Ως Τούρκος εθνικιστής λέω να πάμε αύριο υπό τις διαταγές του αρχιστράτηγού μας Ερντογάν και να ανέβουμε στα νησιά. Όποιο καθήκον μου αναθέσει, θα είμαι έτοιμος να το φέρω εις πέρας. Θα το κάνει; Δεν νομίζω. Αν το κάνει θα χαρώ; Πολύ ευτυχισμένος θα γίνω!»

loading...