Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι καμαρώνουν για το νέο τους πύραυλο – Απειλές κατά της Ελλάδας!



Η Τουρκία καμαρώνει για το νέο της όπλο με το οποίο απειλεί την Ελλάδα

Φωτιά στα ελληνοτουρκικά επιχειρεί να βάλει για ακόμη μια φορά, η Τουρκία που έχοντας ως μπροστάρηδες τους Ερντογάν, Τσαβούσογλου και Μπαχτσελί στέλνει μηνύματα πολέμου στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας καμαρώνουν για το νέο τους πύραυλο Typhoon με απειλές για την Ελλάδα όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Πιο συγκεκριμένα, οι τούρκοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τα ελληνικά νησιά και μάλιστα αναφέρουν πως μέσω του «εθνικού πυραύλου» τους είναι έτοιμη να πλήξουν τα ελληνικά νησιά.

Μάλιστα, ο γνωστός στη Τουρκία, στρατιωτικός αναλυτής Μετέ Γιαράρ ανέφερε στο CNN Turk πως ίσως έχει και μεγαλύτερη εμβέλεια από 561 χιλιόμετρα ενώ ο δημοσιογράφος Χουλκί Τζεβιτζόγλου ανέφερε πως η απόσταση Σμύρνης – Aθήνας είναι 411 χιλιόμετρα κάνοντας έτσι επίδειξη δύναμης.

Παράλληλα, η Τουρκία πραγματοποίησε την δοκιμαστική βολή στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης του βαλλιστικού πυραύλου Typhoon.

Θυμίζουμε πως μετά τις αδιανόητες δηλώσεις του Μπαχτσελί, χθες σκυτάλη πήρε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν.

Ο ίδιος φρόντισε να απειλήσει την Ελλάδα αναφορικά με την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού στα ελληνικά νησιά, τονίζοντας πως η Τουρκία είναι αντίθετη με τις συνθήκες ενώ συνέχισε λέγοντας πως η Άγκυρα προειδοποιεί την Αθήνα πως αν συνεχίσει την ίδια τακτική, η Τουρκία θα επέμβει και θα υπάρξουν συνέπειες.

Με αυτή της την στάση, η Τουρκία δείχνει το πόσο πιεσμένη είναι καθώς από την μια βλέπει την ενίσχυση της χώρας μας αλλά και την αστάθεια που υπάρχει στο εσωτερικό της, με τον Ερντογάν να θέλει μέσω των πολιτικών του να σηκώσει σκόνη στα ελληνοτουρκικά προκειμένου να ανεβάσει την δημοτικότητα του ενόψει των επερχόμενων εκλογών.