''Θα χτυπήσουμε την Μόσχα!'' Το νέο όπλο που ετοιμάζουν οι ΟυκρανοίΤι αναφέρει η Ουκρανική Αμυντική Βιομηχανία Ukroboronprom

Με ένα νέο όπλο μεγάλης εμβέλειας και τους λεγόμενους '' εθελοντές'' οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι να χτυπήσουν την πρωτεύουσα της Ρωσίας, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε μέσω του Telegram, η Ουκρανική Αμυντική Βιομηχανία Ukroboronprom, και αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα tsargrad.tv.

"Εμβέλεια - 1.000 χλμ., βάρος κεφαλής - 75 κιλά", αναφέρει η έκθεση.

''Εργαζόμαστε από τον Φεβρουάριο!''

«Δεν σας λέμε πρακτικά τίποτα, αλλά αυτό το «τίποτα» λειτουργεί επιτυχώς στο πεδίο της μάχης και μερικά ακόμη «τίποτα» περνούν επιτυχημένες δοκιμές ξανά και ξανά», αναφέρει το μήνυμα.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό πολιτικό, πρώην βουλευτή του Verkhovna Rada Ilya Kiva, στο πλαίσιο της δήλωσης της Ukroboronprom, το λεγόμενο ουκρανικό φιλανθρωπικό κίνημα "Γυρίστε πίσω ζωντανοί" υποσχέθηκε ένα πρόωρο χτύπημα στη Μόσχα.

''Δουλεύουμε για όπλα μεγάλης εμβέλειας εδώ και αρκετούς μήνες… Σύντομα θα υπάρξει ένα «bavovna» (ουκρανικό μιμίδιο που δηλώνει μια ισχυρή έκρηξη – επιμ.) στη Μόσχα'', γράφεται με φόντο μια εικονογράφηση με φλεγόμενο το Κρέμλινο.