Σπαρακτικά μηνύματα για τον 28χρονο αρχισμηνία: «Όχι αγόρι μου όμορφο, δεν μπορεί»



Θρήνο έχει προκαλέσει ο χαμός του 28χρονου αρχισμηνία που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από δύο οχήματα, κάτω από την πεζογέφυρα Καλατράβα, στη λεωφόρο Μεσογείων, στην προσπάθειά του να προλάβει το λεωφορείο.

Ο 28χρονος Αντρέας που υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Με σπαρακτικά μηνύματα φίλοι και συνάδελφοι τον αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όχι αγόρι μου όμορφο δεν μπορεί δεν μπορεί να ήσουν εσύ αυτός που άκουσα πρωΐ πρωΐ στις ειδήσεις, αχ αγοράκι μου χρυσό πόσο λυπάμαι λυπάμαι λυπάμαι. Πόσο άδικη η ζωή μα πόσο άδικη!» έγραψε στο Facebook μια οικογενειακή φίλη.

«Γιατί πάντα τα καλύτερα παιδιά μας αφήνουν έτσι…» έγραψε ένας συνάδελφός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας ξεκίνησε χθες από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό για να φτάσει στην υπηρεσία του. Ο ίδιος είχε καθυστερήσει λίγο και ήταν βιαστικός και αγχωμένος. Έτρεξε να προλάβει το υπηρεσιακό λεωφορείο και επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο Μεσογείων. Σε αυτό το σημείο παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο το οποίο τον εκτίναξε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα άλλο ένα διερχόμενο όχημα να τον χτυπήσει θανάσιμα.

Μάλιστα, τραγική ειρωνεία ότι το γεγονός ότι το πρώτο όχημα οδηγούσε φαντάρος, ο οποίος τραυματίστηκε.