Χρόνια Πολλά Στην Ένδοξη Πολεμική Αεροπορία – Δόξα & Τιμή Στους Ήρωες Των Αιθέρων Μας



Με αφορμή τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας και του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ, αλλά και τη συμπλήρωση 110 χρόνων ένδοξης και λαμπρής ιστορίας της, συντάχθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας, με σκοπό να ευχηθούμε σε όλους τους αεροπόρους μας «ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ», Καλές πτήσεις και καλές Προσγειώσεις, ενώ παράλληλα να τιμήσουμε όλους τους αθάνατους αεροπόρους που έδωσαν τη ζωή τους, σε ειρήνη και σε πόλεμο, για την πατρίδα μας.

 ”Γιορτάζει η Πολεμική μας Αεροπορία τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, τιμώντας παράλληλα τους αεροπόρους μας, σε κάθε πόστο, οι οποίοι σαν άλλοι φύλακες άγγελοι διαφυλάττουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Συμπληρώθηκαν φέτος 110 χρόνια ένδοξης δράσης και λαμπρής ιστορίας της Αεροπορίας μας, δοξάζοντας την πατρίδα μας στους ελληνικούς αλλά και σε ξένους ουρανούς, σε ειρήνη και σε πολέμους. Η Πολεμική Αεροπορία μας, με τον άρτιο επαγγελματισμό και το απαράμιλλο θάρρος των αεροπόρων μας, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιμετωπίζει καθημερινά με αποτελεσματικότητα την Τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, επιδεικνύοντας σε όλους το μεγαλείο της, αλλά παράλληλα συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στο κοινωνικό σύνολο.

Αναγνωρίζουμε το διαχρονικό έργο και την ιστορική προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας στη χώρα, εκφράζουμε τον θαυμασμό μας για τα ελληνικά φτερά και ευχαριστούμε το προσωπικό της για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά στην εκτέλεση του έργου και του καθήκοντός του προς την πατρίδα. 

Αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους διαχρονικά τους Αεροπόρους, τους αθάνατους ήρωές μας, που θυσιάστηκαν στον βωμό του καθήκοντος στον πόλεμο και στην ειρήνη. ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ στην Πολεμική Αεροπορία και καλές Π/Γ στους αεροπόρους. Οι Άρχοντες των άυλων Δυνάμεων, οι Αρχάγγελοι Ταξιάρχες, να είναι πάντα προστάτες όλου του προσωπικού.”

Για τον Τομέα Άμυνας

Απτχος (Ι) εα Θωμάς Χατζηαθανασίου
Γραμματέας Τομέα Άμυνας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής