Σε ύψιστο συναγερμό η Σαουδική Αραβία-Στην χώρα έχουμε ελληνική πυροβολαρχία πυραύλων Patriot



Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει ότι το Ιράν θα υλοποιήσει πιθανόν κάποιους είδους επίθεση, για να αποσπάσει την διεθνή και εσωτερική προσοχή από το κύμα διαδηλώσεων που ταρακουνάει την χώρα

Η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal ανέφερε ότι η Σαουδική Αραβία έχει τεθεί σε ύψιστο συναγερμό λόγω αμερικανικών πληροφοριών για πιθανή επίθεση από το Ιράν.

Στη χώρα αυτή έχουμε στείλει 120 άτομα και μία πυροβολαρχία πυραύλων Patriot.

Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει ότι το Ιράν θα υλοποιήσει πιθανόν κάποιους είδους επίθεση, για να αποσπάσει την διεθνή και εσωτερική προσοχή από το κύμα διαδηλώσεων που ταρακουνάει την χώρα.

Η Σαουδική Αραβία έχει μοιραστεί τις πληροφορίες με τις ΗΠΑ και την προειδοποίηση για επικείμενη επίθεση από το Ιράν σε στόχους στο βασίλειο, θέτοντας τον αμερικανικό στρατό και άλλους στη Μέση Ανατολή σε αυξημένο επίπεδο συναγερμού, δήλωσαν αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΠΑ.

Ως απάντηση στην προειδοποίηση, η Σαουδική Αραβία, οι ΗΠΑ και πολλά άλλα γειτονικά κράτη έχουν αυξήσει το επίπεδο συναγερμού για τις στρατιωτικές τους δυνάμεις, δήλωσαν οι αξιωματούχοι. Δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας.