Σταϊκούρας: «Δεν θα πάρουν οι Στρατιωτικοί το επίδομα των 600€ – Θα πάρουν εκτός έδρας και νυχτερινά»Νέο μέτωπο με τους στρατιωτικούς ανοίγει η κυβέρνηση. Το Μαξίμου αρνήθηκε να τους δώσει τα 600 ευρώ που μοίρασε μόνο σε αστυνομικούς και λιμενικούς!

Την σχετική ενημέρωση έκανε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες λίγες ώρες μετά την συνάντησή του με τους τραπεζίτες.

Ο Χρ. Σταϊκούρας ρωτήθηκε αν θα πάρουν και άλλοι το επίδομα των 600 ευρώ και ήταν κατηγορηματικός. «Όχι δεν θα το πάρουν άλλοι», απάντησε και πρόσθεσε: «οι Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν εκτός έδρας και νυχτερινά».

Σημειώνεται ότι ο υπουργός ήταν «φορτωμένος» από την συνάντηση με τους τραπεζίτες. «Δύο ώρες μπινελικονόμασταν. Είμαι ικανοποιημένος στο βαθμό που οι τράπεζες έφτασαν στα όρια τους. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά απέχουμε ακόμη. Σώζουμε κάποιους, δεν μπορώ να σώσω παραπάνω», παραδέχθηκε σημειώνοντας ότι αφορά 30.000 δανειολήπτες. «Ήταν και αυτή κακή συζήτηση, διότι συνεχίζω να πιέζω ώστε να γίνουν εμπροσθοβαρώς πιο ενεργοί», πρόσθεσε.