Απίστευτη πρόκληση των Τούρκων, ακταιωρός προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του λιμενικού



Συνεχίζουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο οι Τούρκοι, καθώς μετά το νέο παραλήρημα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί «στρατοπέδων ναζί στην Ελλάδα» όσον αφορά το μεταναστευτικό, αυτή τη φορά ήρθε μια νέα πρόκληση από την Τουρκία προς την χώρα μας.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το κανάλι Open, την Παρασκευή (23/12) τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του ελληνικού λιμενικού σώματος!

Αναλυτικότερα το τουρκικό σκάφος συνόδευε βάρκα με μετανάστες τους οποίους και προσπάθησε να περάσει στην ελληνική πλευρά. Φυσικά σκάφος του λιμενικού που ήταν στην περιοχή έσπευσε να αποτρέψει την τουρκική εισβολή και τότε η ακταιωρός των Τούρκων επιχείρησε να εμβολίσει το ελληνικό σκάφος.

Τελικά οι χειρισμοί του ελληνικού πληρώματος έριξαν τους Τούρκους στα απόνερα, ωστόσο το θράσος τους δεν σταμάτησε εκεί. Κι αυτό καθώς ο Ερντογάν είχε φροντίσει να στείλει και δύο ελικόπτερα μαζί με την ακαταιωρό, εν τέλει όμως το περιστατικό δεν πήρε άλλες ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πρόκειται φυσικά για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στα όσα έχουν προκαλέσει η Τούρκοι τα τελευταία δύο χρόνια. Όπως έλεγαν άνθρωποι του λιμενικού, τέτοια περιστατικά γίνονται συχνά-πυκνά από την Τουρκία, γι’ αυτό ακριβώς η ελληνική πλευρά είναι σε επιφυλακή, στην ευρύτερη περιοχή, 24 ώρες το 24ωρο.