"Από Θεού άρξασθαι" ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά Κωνσταντίνος ΣχισμένοςΟ νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, κ.Κωνσταντίνος Σχισμένος επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Ο κ.Σχισμένος, ο οποίος είναι γνώριμος αφού υπηρετούσε ήδη στον Πειραιά ως βοηθός του προκατόχου του, επί τη αναλήψη των νέων του καθηκόντων θεώρησε απαραίτητο να λάβει την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για θέματα που αφορούν τόσο την πόλη του Πειραιά όσο και την περιφέρεια γενικότερα.

Κατά την εθιμοτυπική, αλλά ουσιαστική αυτή συνάντηση, αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, μιας και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά είναι γνωστός για τις ευαισθησίες του σε κοινωνικά θέματα, σε θέματα καταστολής της εγκληματικότητας και εν γένει της παραβατικότητας κ.α. Και οι δύο επεσήμαναν από την πλευρά τους, την ανάγκη συνεργασίας όλων των θεσμών της ευρύτερης περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή θητεία στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή κ.Κωνσταντίνο Σχισμένο, υπογραμμίζοντας πως τόσο η τοπική μας Εκκλησία, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρεθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο που επιτελεί το Σώμα και θα του παρασχεθεί από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς κάθε δυνατή βοήθεια προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, αφού εξήρε το έως τώρα έργο του, του ευχήθηκε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να επιτελεί το ιερό λειτούργημα που του έχει αναθέσει η πολιτεία και του προσέφερε ως Ευλογία μία Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, με την ευχή να προστατεύει και να καθοδηγεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του.