Κως: Πέθανε μετά από έναν χορό ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων ΑξιωματικώνΉταν πατέρας δύο αγοριών - Παρά τις προσπάθειες επαναφοράς, δεν τα κατάφερε 

Θρήνος στην Κω από τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του νησιού, Ιάκωβου Φλεριανού σύμφωνα με το protothema.gr.

Ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από έναν χορό, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω, σύμφωνα με το aegeanews. Όπως έγινε γνωστό, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, αλλά έπειτα από λίγα λεπτά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς.

Ήταν αξιωματικός του Στρατού ο οποίος διετέλεσε Διοικητής σε μονάδες του νησιού και στη συνέχεια, στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

 Ασχολήθηκε επίσης, με τα κοινά και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είχε καταγωγή από τη Νάξο και ήταν πατέρας δύο αγοριών.