Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αττική Οδό από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.



Την προσοχή των ανδρών της ΟΠΚΕ Αθηνών τράβηξαν χθες δύο οχήματα που κινούνταν στο Μαρούσι και στα οποία επέβαιναν Αλβανοί Ρομά.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν τα δύο οχήματα, μάρκας Αudi και BMW, καθώς τα θεώρησαν ύποπτα και κάποια στιγμή τους έκαναν σήμα για έλεγχο. Τότε οι οδηγοί πάτησαν γκαζι και ανέπτυξαν ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς προς την Αττική Οδό, σαρώνοντας και σπάζοντας τις μπάρες διοδίων!

Από εκεί και πέρα οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν έμοιαζαν με πλάνη κινηματογραφικής ταινίας δράσης. Τα οχήματα χωρίστηκαν και η μία ομάδα ΟΠΚΕ ακολούθησε το ένα, το οποίο ακινητοποιήθηκε στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος της Λυκόβρυσης, οπού τα άτομα παράτησαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Έπειτα από καταδίωξη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον οδηγό του οχήματος.

Το αμάξι όπως διαπίστωσαν, ήταν φορτωμένο με καλώδια και χαλκό (πιθανόν από μεγάλες εγκαταστάσεις ΔΕΗ) και ένα άτομο συνελήφθη, ενώ το δεύτερο όχημα το ακινητοποίησε η ομάδα ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια και συνέλαβαν δυο ακόμα συνεργούς τους, Αλβανούς Ρομά.

Δικογραφία για την υπόθεση σχηματίζει το ΤΑ Αμαρουσίου, ενώ τα οχήματα και ο χαλκός κατασχεθήκαν και οι συλληφθέντες συνελήφθησαν για αντίσταση, απείθεια επικίνδυνη οδήγηση και κλοπή.

vradini.gr