«Ούρλιαζα και είχα αίματα» – Σοκάρει η περιγραφή της 27χρονης καθηγήτριας



Ο 40χρονος κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως όλα έγιναν με τη συνέναιση της κοπέλας

Θλίψη και ανησυχία προκαλεί η καταγγελία 27χρονης καθηγήτριας για τον βιασμό της από 40χρονο επιχειρηματία της Μυκόνου.

Το θύμα αποκάλυψε πως ο δράστης προέβη στην σεξουαλική κακοποίησή της αφού την νάρκωσε. Μάλιστα, η ίδια όταν πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το αποτρόπαιο περιστατικό, ήρθε αντιμέτωπη με την απαξίωση των αξιωματούχων.

Σημειώνεται πως η 27χρονη απευθύνθηκε στις Αρχές τρεις ημέρες μετά το συμβάν.

Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο Mega και το Live News περιγράφωντας τις στιγμές πριν και μετά τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του 40χρονου.
«Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»

«Είμαι ακόμα συγκλονισμένη. Έχει περάσει ένας χρόνος από το περιστατικό, που μου άλλαξε για πάντα τη ζωή. Νιώθω μια μικρή δικαίωση για την απόφαση της προφυλάκισης του κατηγορούμενου. Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου» αναφέρει το θύμα.

«Ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά και θα συνεχίσει να τον ανεβαίνει για μια ζωή» δήλωσε ο δικηγόρος της 27χρονης, Γιώργος Κανιάρης.
Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα αρχίζουν πέρυσι τέτοια εποχή. Ήταν Απρίλιος του ‘22 όταν η νεαρή δασκάλα γνώρισε μέσω διαδικτύου τον 40χρονο επιχειρηματία από τη Μύκονο.

Δίνουν ραντεβού, βγαίνουν στα τέλη του μήνα και -όπως καταγγέλλει- ο βιαστής της, της χορήγησε εν αγνοία της κάποια ναρκωτική ουσία με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να καταλήξει βιασμένη και άγρια δαρμένη.
«Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου»

«Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, γελούσα πάρα πολύ, είχε θολώσει η σκέψη μου. Δεν είχα επίγνωση του τι συνέβαινε γύρω μου και τι έκανα. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να μου έριξε κάτι στο ποτό χωρίς να το καταλάβω», σημείωσε η 27χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή καθηγήτρια, ο 40χρονος την ώρα που διασκέδαζαν στο μαγαζί, την ρώτησε αν γνώριζε τα χάπια MDMA, γνωστά και ως ecstacy.

«Είχαμε παραγγείλει ρακή χωρίς φαγητό και με ρώτησε αν είχα κάνει ποτέ το ναρκωτικό MDMA. Ξαφνιάστηκα. Δεν το είχα ξανακούσει. Του είπα “όχι” και αυτός μου είπε ότι φέρνει έντονη ερωτική διάθεση. Όταν φύγαμε από το μαγαζί γύρω στις 2, με έβγαλε ουσιαστικά υποβασταζόμενη. Τρέκλιζα. Μόλις απομακρυνθήκαμε άρχισε να γίνεται πολύ βίαιος.

»Με πέταξε σε παρατημένο καροτσάκι πλανόδιου πωλητή, μου δάγκωσε με δύναμη το αυτί. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, μου έσκισε με δύναμη τη μια πλευρά του καλσόν και με έβαλε στο αμάξι του χωρίς να το καταλάβω. Δεν σταμάτησε να με θωπεύει παρά το γεγονός πως του το ζήτησα επανειλημμένως» περιέγραψε η 27χρονη.

Χωρίς να θυμάται το πώς, η καταγγέλλουσα εν συνεχεία βρέθηκε και σε δεύτερο μπαρ μαζί με τον 40χρονο ο οποίος φέρεται να την ανάγκασε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
«Με ανάγκαζε να πιω»

«Μου είχε φύγει ο στηθόδεσμος και το καλσόν μου ήταν σκισμένο, είχε κατέβει όλο κάτω σαν να φοράω κάλτσες. Παράγγελνε συνέχεια σφηνάκια τεκίλα και μου τα έβαζε στο στόμα. Με ανάγκαζε να πιω το ένα μετά το άλλο. Έχασα κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Με θώπευε σε όλο μου το σώμα, μου είχε σηκωθεί η φούστα. Είχαμε γίνει θέαμα σε όλο το μαγαζί» συνεχίζει να περιγράφει η ίδια.

Οι δύο τους καταλήγουν στο διαμέρισμα της 27χρονης όπου σύμφωνα με την ίδια συντελείται ο βιασμός της.

«Μου έπιασε τα χέρια λέγοντάς μου »πού θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις». Εγώ ούρλιαζα και είχα αίματα. Του είπα ψέματα ότι είχα περίοδο για να σταματήσει. Έπεσα αναίσθητη και τον είδα αμυδρά να περνάει προς το μπάνιο».

Ο δικηγόρος της 27χρονης σχολίασε: «Να μην απαντήσω επειδή αποτελεί μέρος της ανακριτικής διαδικασίας το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς ναρκωτική ουσία και πολύ αλκοόλ».
«Όλα έγιναν με την συναίνεσή της»

Ο 40χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο νησί της Μυκόνου, με ιδιαίτερη αγάπη στα ταξίδια, τα σκάφη και τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Ο Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε μόλις χτες την υπεράσπιση του 40χρονου μίλησε αποκλειστικά στο Mega.

«Δεν επιχειρεί μόνο στην Μύκονο, αλλά γενικώς σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια καταπληκτική οικογένεια. Ακόμα και τα αδέλφια του είναι επιφανείς σε όλες τις επιχειρήσεις και επιστήμονες», υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο 40χρονος υποστηρίζει πως όλα έγιναν με την πλήρη συναίνεση της κοπέλας, ενώ ήδη έχει προχωρήσει σε μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Εκείνη ήταν που με ιδιαίτερη επιμονή και ενώ βρισκόμασταν έξω από το αυτοκίνητό μου άρχισε να με πιέζει να συνεχίσουμε και σε δεύτερο μπαρ. Μετέπειτα, στο σπίτι της και με πλήρη συναίνεσή της, αρχίσαμε τη σεξουαλική πράξη. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να διακόψω, πράγμα που αμέσως έπραξα και το παραδέχτηκε και εκείνη σε όλες τις καταθέσεις. Ούτε μία στιγμή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν χτύπησα τη μηνύτρια».

Ο Αλέξης Κούγιας, που είναι ο δικηγόρος του 40χρονου, δήλωσε: «Δεν έχω πάρει αντίγραφα της δικογραφίας αλλά μου έστειλε ο συνάδελφος μου (δεύτερος συνήγορος) κάποια μηνύματα τα οποία είχε στείλει (η 27χρονη) πριν συναντηθούν.

«Να πω ότι τη συνάντηση την επεδίωξε το φερόμενο θύμα μέσω Facebook. Κι αν διαβάσετε τα μηνύματα που μου έστειλε ο συνάδελφος μου θα καταλάβετε ότι όλη αυτή η ιστορία είναι εντελώς στον αέρα και υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός από εκεί και πέρα με το τι θα κάνει η Δικαιοσύνη» ανέφερε ο κ. Κούγιας.Η ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα αναφέρει 21 εκχυμώσεις και εκδορές σε όλο το σώμα της κοπέλας. Από τις εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε γενετικό υλικό δύο ανδρών στα εσώρουχα της καθηγήτριας, μυστήριο που ακόμη δεν έχει λυθεί, ενώ ο 40χρονος επιχειρηματίας πλέον βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος.

Πηγή: www.in.gr