Άγνωστος μπήκε σε ουζερί, έριξε πετρέλαιο και έβαλε φωτιά – Άφαντος ο δράστης!.Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα σε καφέ ουζερί της Πτολεμαΐδας. Ο δράστης μπήκε αποφασισμένος να κάνει ζημιά και άφησε πίσω του ένα κατάστημα αγνώριστο, γεμάτο ζημιές.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 02:00 τη νύχτα σε κατάστημα που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα. Ο δράστης παραβίασε την είσοδο και πολύ γρήγορα έβαλε μπροστά το αρρωστημένο του σχέδιο. Άρχισε να ρίχνει το εσωτερικό του καφέ – ουζερί πετρέλαιο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά. Απομακρύνθηκε και στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση από τους καπνούς που άρχισαν να βγαίνουν και να τυλίγουν την περιοχή. Πυροσβέστες από την Κοζάνη έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί.

Ο δράστης παραμένει άφαντος. Η φωτιά κατέστρεψε τραπέζια, καρέκλες και εξοπλισμό του καφέ – ουζερί με τους ιδιοκτήτες να εμφανίζονται απελπισμένοι. Όπως λένε στους αστυνομικούς δεν είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Θεωρούν πως το πιθανότερο είναι πίσω από την εμπρηστική επίθεση να κρύβεται ένα άτομο διαταραγμένο που έβαλε στο στόχαστρο το κατάστημα τυχαία.

Το ύψος της οικονομικής ζημιάς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Το ευτύχημα στα όσα έγιναν είναι πως δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές και πως οι Πυροσβέστες πρόλαβαν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί στα σπίτια της περιοχής και πριν καταστρέψει ολοσχερώς το κατάστημα.

Πηγή: thestival.gr
Νεότερη Παλαιότερη