Παρολίγον δολοφόνος και ληστής κυκλοφορούσαν ελεύθεροι - Δείτε πότε και πού έγιναν «τσακωτοί»



Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες λίγο πριν το φετινό Πάσχα, σε δύο καταζητούμενους σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά…

Ήταν καταζητούμενοι, είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης αλλά οι ίδιοι κυκλοφορούσαν ελεύθεροι. Παραμονές του Πάσχα όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους αιφνιδιάσουν σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά. Πλέον οι συλληφθέντες παίρνουν το δρόμο για τη δικαιοσύνη.

Συνελήφθησαν, τα τελευταία 24ωρα, στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, δύο διωκόμενα πρόσωπα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Κέρκυρα, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (14.04.2023), στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας συνελήφθη 38χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Σε μία ακόμη περίπτωση, στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (15.04.2023), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθη 43χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κεφαλληνίας, για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και ληστείας, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

newsit.gr