Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε βαρύτατα το βράδυ του Μ. ΣαββάτουΚαλά φαίνεται πως είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 48χρονου Γιώργου, του αστυνομικού που τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο με τη μηχανή του το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες , είχε απευθύνει και μια ιδιαίτερη έκκληση, η υγεία του 48χρονου, «πάει από το καλό στο καλύτερο» και μάλιστα «στάθηκε όρθιος για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο». Όπως σημειώνει «έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η ψυχολογία του είναι άριστη».

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τους «ΔότεςΖωής» ο 48χρονος εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους και ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του, για τα αμέτρητα μηνύματα και κάθε μορφή συμπαράστασης προς αυτόν και την οικογένειά του.

«Χαιρετίσματα προς όλους τους μάχιμους Δότες Ζωής. Είμαι κι εγώ εδώ,θα επανέλθω γρήγορα!!» είπε χαρακτηριστικά στέλνοντας το δικό του μήνυμα!

Η ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου "Δότες Ζωής"
«Η πορεία της υγείας του Γιώργου πάει από το καλό στο καλύτερο. Για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο στάθηκε όρθιος!

Έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η ψυχολογία του είναι άριστη.

Έκφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους σας και σας ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του,για τα αμέτρητα μηνύματα και κάθε μορφή συμπαράστασης προς αυτόν και την οικογένειά του.

''Χαιρετίσματα προς όλους τους μάχιμους Δότες Ζωής. Είμαι κι εγώ εδώ, θα επανέλθω γρήγορα!!'' μας είπε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

newsbomb.gr 
Νεότερη Παλαιότερη