Εικόνες τρόμου οδηγός αγροτικού έχασε τον έλεγχο και εισχώρησε σε σπίτι!Τρόμος για τους ιδιοκτήτες σπιτιού στη Μεσαρά στην Κρήτη όταν είδαν πως οδηγός αγροτικού έχασε τον έλεγχο και… μπήκε στην οικία τους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ που ένιωσαν οι ιδιοκτήτες σπιτιού πριν λίγες ημέρες στις Μοίρες, όταν αγροτικό όχημα… εισέβαλε στην 2η κατοικία τους, ευτυχώς εν ώρα απουσίας τους!

Το απίστευτο συμβάν συνέβη στην περιοχή όπου βρίσκονται οι αποθήκες της Ένωσης Μεσαράς, όταν ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού, που σύμφωνα με πληροφορίες έχασε το έλεγχο του οχήματος του μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο καταλήγοντας να γκρεμίσει συρμάτινο φράκτη, να διασχίσει τον κήπο με τις αγκινάρες και να μπεί κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι που ευτυχώς, όπως προαναφέραμε, εκείνη την ώρα ήταν άδειο από τους νοικοκυραίους.

Οι τελευταίοι, που έχουν και μικρά παιδιά τα οποία παίζουν συνήθως στην αυλή, λένε “ευτυχώς” που γλύτωσαν τα πολύ χειρότερα, οι ζημιές ωστόσο που μετρά το εξοχικό τους σπίτι είναι μεγάλες και απαιτούν άμεση αποκατάσταση».Νεότερη Παλαιότερη