Νέο Μισθολόγιο: Οι στρατιωτικοί αγωνιούν για το μέλλον τουςΟι στρατιωτικοί αγωνιούν για το μέλλον τους. Τα οικονομικά αποτελούν κεντρικό παράγοντα των αγωνιών τους και όσο δεν επιλύονται οι απορίες τους για το μισθολόγιο, οι αγωνίες εντείνονται. Η ΠΟΕΣ σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΕ Δράμας ζητούν τα αυτονόητα: το ΥΠΕΘΑ οφείλει να αποκαλύψει τι είδους νέο μισθολόγιο προγραμματίζει να φέρει.

 Κύριε Υπουργέ.

Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστοποιηθεί το σχέδιο του προαναγγελθέντος νέου μισθολογίου. Το δε, γεγονός ότι το μισθολόγιο δεν παρουσιάζεται ούτε καν στο πλαίσιο των καθιερωμένων για την προεκλογική περίοδο υποσχέσεων τύπου «παχιών αγελάδων», σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το εισόδημα των Ελληνίδων και Ελλήνων στρατιωτικών έχει υποστεί σοβαρές περικοπές, μας προβληματίζει ιδιαιτέρως.

 Σε αυτό το πλαίσιο η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητα Δράμας (ΕΣΠΕΕΔ) γνωστοποίησε με το (γ) σχετικό, που σας αποστέλλουμε συνημμένως, αντίστοιχους προβληματισμούς μελών της και μη, καθόσον όλα τα στελέχη φοβούνται νέο κύμα περικοπών και μειώσεων που, ως συνήθως, θα παρουσιαστούν ως αυξήσεις.

 Κατόπιν των ανωτέρω σας παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε το σχέδιο του νέου μισθολογίου. Αρκετή αναταραχή και στεναχώριες επικρατούν στα στελέχη από τις περικοπές και την εκτόξευση του κόστους της καθημερινότητας. Δεν χρειάζονται κι άλλες.

 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.  

 Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για την ανάδειξη του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Νεότερη Παλαιότερη