Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών – Πήγε να κρυφτεί για να γλυτώσει αλλά… σφήνωσε σε τοίχο



Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 39χρονου που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στην περιοχή των Διαβατών της Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας ξέφυγε πήγε να κρυφτεί ανάμεσα σε παράπηγμα και κτήριο αλλά εγλωβίστηκε και εν τέλει συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος σε παράδρομο της Εγνατίας οδού όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το όχημα σε χωράφι, στην περιοχή των Διαβατών και τράπηκε σε φυγή. Κατά την προσπάθεια του να διαφύγει και να κρυφτεί μεταξύ παραπήγματος και κτηρίου εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον απεγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πραγματοποίησαν έλεγχο στην περιοχή της Ξηροκρήνης σε αυτοκίνητο με οδηγό 21χρονο υπήκοο Συρίας, ο οποίος συνελήφθη, καθώς στο εσωτερικό του βρέθηκαν τρεις Σύροι, δύο εκ των οποίων στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

voria.gr