Τουρκία: «Εξαφανισμένος» ο Ερντογάν – Τον ψάχνουν τα ΜΜΕ!Τουρκία: Την ώρα που η κατρακύλα για την τουρκική λίρα συνεχίζεται, τα τουρκικά ΜΜΕ αναζητούν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι έχει πάει στο καλοκαιρινό του παλάτι για διακοπές!

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Φατίχ Πορτακάλ, παρουσιαστής ειδήσεων στο Sozcu TV αναρωτήθηκε:

«Πού είναι ο Ερντογάν; Διότι από την περασμένη Τετάρτη ο Ερντογάν είναι εξαφανισμένος. Μετά την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, ενώ την Πέμπτη ανακοινώθηκε η αύξηση των επιτοκίων.

Ήρθε η Παρασκευή, το Σαββατοκύριακο. Στο τηλεοπτικό μας δίκτυο λέγαμε δεν υπάρχει, που είναι», είπε και πρόσθεσε: «Αναρωτιόμασταν είναι άρρωστος ή έχει πάει για διακοπές. Τελικά μάθαμε πως ο πρόεδρος έχει πάει για διακοπές. Ξέρετε στη Μαρμαρίδα στον κόλπο Όκλουκ υπάρχει ένα καλοκαιρινό παλάτι της προεδρίας.

Είναι από τα ωραιότερα σημεία της περιοχής. Επί τρεις ημέρες βρίσκεται εκεί. Στον συγκεκριμένο σημείο βρίσκονται 1 φρεγάτα και δυο πλοία της ακτοφυλακής και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να μπει στον κόλπο του Όκλουκ».