«Βόμβα» στην Τουρκία, πουλάει την Turkish Arilines ο Ερντογάν;Μπορεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ήταν ο μεγάλος νικητής των εκλογών στην Τουρκία, όμως η αντιπολίτευση αν και ήταν η μεγάλη χαμένη από την αναμέτρηση, δεν αφήνει τον Τούρκο πρόεδρο να χαρεί. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση Turkish Arilines!

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, οι αντιπολίτευση αποκαλύπτει πως «…ο Ερντογάν ετοιμάζεται να πουλήσει “τα ασημικά”. Θα πουλήσει τόσο την αεροπορική εταιρεία Turkish Arilines όσο και την εταιρεία διανομής αερίου».

Αυτό το βασίζουν στο γεγονός ότι η Τουρκία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και για να καταφέρει να ανταπεξέλθει θα πρέπει να «βγάλει στο σφυρί» εταιρείες «φιλέτα», όπως οι δύο παραπάνω.

Άλλωστε τα λεφτά των χωρών του Κόλπου (και του Αζερμπαϊτζάν) προς την Τουρκία δεν αρκούν, ενώ και οι φονικοί σεισμοί πρόσθεσαν επιπλέον τεράστια έξοδα στο τουρκικό κράτος για την ανοικοδόμηση των περιοχών που επλήγησαν.