Τέλος στην αγωνία ξεκινούν οι ετήσιες μεταθέσεις στελεχών των ΕΔ

Αγωνία υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους, για τις ετήσιες μεταθέσεις, που φέτος λόγω των εκλογικών αναμετρήσεων, έχουν μείνει αρκετά πίσω.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε στο enoplos.gr, σχετικά με το θέμα, είναι ότι όλοι  οι φάκελοι με τις μεταθέσεις Αξιωματικών, Ανθστων, Υπαξιωματικών και ΕΠ.ΟΠ,. έχουν πάει στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και αναμένουν την τελική υπογραφή τους.

Φέτος για πρώτη φορά, όλες οι μεταθέσεις  θα υπογραφούν από τον ΥΠΕΘΑ Νίκο Δένδια, λόγω του γεγονότος ότι δεν έχουν καθοριστεί ακόμη, τα καθήκοντα που θα έχουν στο υπουργείο οι δύο ΥΦΕΘΑ.

Έτσι αποφασίστηκε, να δοθεί τέλος στην αγωνία των στελεχών, με την επιστροφή του ΥΠΕΘΑ από το ταξίδι του στην Κύπρο, θα ξεκινήσουν άμεσα οι υπογραφές και η κοινοποίηση τους στις Μονάδες και τους σχηματισμούς. 

Όλα δείχνουν, ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα μπει τέλος η αγωνία, θα δούμε κοινοποιημένες τις πρώτες ετήσιες μεταθέσεις και όλη την διάρκεια της εβδομάδας, συνεχή ροή με τις μεταθέσεις, όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώνουμε άμεσα.