Αυτοί είναι οι γίγαντες της Ελληνικής Αστυνομίας που ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες - ΒΙΝΤΕΟΜε την πύρινη κόλαση να συνεχίζεται στη Μάνδρα, στη «μάχη» με τις φλόγες έχει ριχτεί και η ΕΛΑΣ με τους «Αίαντες».

Συγκλονίζουν οι προσπάθειες των πυροσβεστών, αλλά και των πληρωμάτων των εναερίων μέσων που μάχονται με τις φλόγες σε όλες τις εστίες φωτιάς που έχουν ξεσπάσει στη χώρα.

Η πύρινη λαίλαπα δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο και στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, όπου σπίτια, αυτοκίνητα και περιουσίες έχουν γίνει στάχτη.

Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν ριχτεί και οι «Αίαντες» της ΕΛ.ΑΣ. όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανήρτησε τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου η Ελληνική Αστυνομία στο Twitter.

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο οχήματα («αύρες») της ΕΛΑΣ τα οποία ρίχνουν μεγάλες ποσότητες νερού, συνδράμοντας στη μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς.

Αμφότεροι οι «Αίαντες» αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και ως εκ τούτου η συνδρομή τους στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης κρίθηκε αναγκαία.


ΠΗΓΗ